Minusta

Olen vuonna 1992 syntynyt turkulainen kani-, koira- ja hevosharrastaja. Eläimet ovat aina olleet osa elämääni, ja jo lapsuudenkodissani minulla oli aina touhuissa mukana jokin karvainen kaveri. Ensimmäisen "oman" lemmikkini oli maatiaiskissa Molla, jonka sain ollessani viidennellä luokalla. Hieman tätä myöhemmin sain pari mongolian gerbiiliä, joita vuosien varrella on ollut yhteensä kymmenkunta.

Ensimmäinen koirani oli joulukuussa 2007 syntynyt kiinanharjakoira uros Eppu. Eppu jäi isälleni kun lähdin opiskelemaan eikä lemmikit olleet asuntolaan tervetulleita ja kun vihdoin muutin omilleni oli Eppu niin sopeutunut maalaiselämään, etten raaskinut sitä enää kaupunkiin ottaa. Niimpä syksyllä 2011 meille muutti pitkäkarvainen collienarttu Sega. Segan kanssa harrastetaan näyttelyitä, ja lisäksi puuhaillaan milloin minkäkin harrastuksen parissa. Olemme tähän mennessä tutustuneet mm. agilityyn, tokoon, koiratanssiin ja pelastuskoiratoimintaan.

Kanien kanssa olen puuhaillut pienestä saakka, sillä monilla sukulaisilla ja tutuilla on sellaisia ollut ja niiden kanssa on tullut touhuttua. Ensimmäinen ihka oma kani meille muutti alkuvuodesta 2012, ja ensimmäinen poikue syntyi vuodenvaihteessa 2012/13.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti