lauantai 12. tammikuuta 2013

Pesässä tuhisee

Pitkästä aikaa kuulumisia kanilasta! Kanien joulu ja vuoden vaihde meni meillä hyvin, tosin todella jännissä tunnelmissa. Ollaan nimittäin jännätty menikö Ikaroksen ja Helmin lemmenlomailut nappiin. Ikaroksen ensimmäinen morsian nimittäin jäi syksymmällä tyhjäksi, kun nuori herra ei oikein hommiaan vielä silloin tajunnut. Nyt näyttää kuitenkin siltä että poika on oppinut virheistään ja tällä kertaa saatiin pullat uuniin.

Aamulla heräsin siihen kun kaikki kanit hakkasivat jaloillaan maata niin lujaa, että julisteet tippuivat lähimmiltä seiniltä. Helmi näytti selvästi olevan vauhkoin, joten siirsin muut häkit pois sen läheltä ja peitin häkin kevyellä päiväpeitteellä. Tilanne on pikkuhiljaa rauhoittunut, ja äsken kun kävin kurkkaamassa niin pesässä tuhisi kolme pientä veijaria.. :) Nyt täytyy pitää sormet ja varpaat ristissä että emo lähtee hoitamaan vauvoja ja että kaikki menee hyvin!

Pidän teidät ajan tasalla poikasten kuulumisista, ensimmäisiä kuvia voi tulla viikon tai parin päästä. Jos kaikki nyt menee niin kuin pitää, poikaset ovat luovutuksessa 9.3. alkaen. Alustavia kyselyitä voi lähettää sähköpostise kaapiokani@gmail.com. Mahdolliselle urospoikaselle etsitään sijoituskotia Turun alueella (n. 50km säteellä, voidaan joustaa). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti