maanantai 10. joulukuuta 2012

Uusi kanikaveri

Tänään meidän pieneen yhteiskuntaan saapui uusi tulokas; kääpiöluppa Helmi. Helmi on 7 kuukauden ikäinen neitokainen, väritykseltään hyvin alikuvioitunut mustavalkoinen japanilainen. Saapui meille perheestä, jossa jouduttiin luopumaan tästä aivan hurmaavasta neidistä lapsen allergian vuoksi. Käsittääkseni olemme jo kanin neljän perhe (kolmas kasvattajan jälkeen?), joten toivotaan että tänne saisi pupuli jäädä viettämään loppueläämänsä!



Helmistä olisi tarkoitus leipoa Irikselle häkkitoveri. Nyt ovat päässeet tutustumaan toisiinta häkkien kalterien läpi, ja hyvin leppoisasti tuntuvat suhtautuvan toisiinsa. Ikaros on myös hyvin kiinnostunut uudesta tytöstä, kurnuttelee kuin mikäkin rupikonna. ;)

Helmi vaikuttaa todella lupsakalta kaverilta, ja uskon että tulee sopeutumaan meidän yhteiskuntaan todella hyvin. Rohkeasti tutkii ympäristöään eikä millään malttaisi olla häkissä. Voin sanoa että tämä neitonen rikkoi kaikki ennakkoluulot mitkä minulle on lupista päässyt muodostumaan! Aivan mahtava viipeltäjä, saa nähdä jos lähdetään keväällä koettamaan estehyppyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti